Moeite met geld?  Te weinig geld? Schulden?

Met geld moet je verstandig omgaan. Niet meer uitgeven dan je hebt.
Makkelijker gezegd dan gedaan. Weet je eigenlijk wel hoeveel je elke maand kunt uitgeven? Dat is best lastig om uit te rekenen. Want je moet eerst de huur betalen, en gas & licht, de zorgverzekering en de telefoon… Hoeveel hou je over? Voor je boodschappen, voor nieuwe kleren, om uit te gaan en voor andere dingen die je graag wil hebben. Voor je het weet is je geld alweer op.

Als je geld tekort komt? Dan leen je wat van een vriend. Of je koopt op afbetaling. Of je pint gewoon wat meer en sta je even rood. Dat doet toch iedereen? Maar pas op: als je geld leent moet je ook terugbetalen. Dat betekent dat je volgende maand nog minder te besteden hebt. Zo wordt het steeds lastiger om rond te komen. Wat doe je dan?

Die rekening betaal ik later wel.”
“De afbetaling sla ik deze maand maar over.”
 Dat gaat misschien een tijdje goed, maar dan beginnen de echte problemen. Aanmaningen en steeds hogere rekeningen. Je pinpas doet het niet meer. Je beltegoed is op. En steeds meer brieven (die je maar niet meer open maakt). Daar kan je aardig van in de stress raken. Zover hoeft het niet te komen. Want bij LindeBudget kunnen we je helpen.

LindeBudget2015

LindeBudget

LindeBudget Financieel advies en begeleiding

Vacature Bewindvoerder

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een starter voor de functie van Bewindvoerder. Voor contact en meer informatie: klik hier

Vacature Stage Assistent Bewindvoerder

Wij zijn naar jou op zoek voor de stage ‘Assistent Bewindvoerder’. Voor contact en meer informatie: klik hier

Wat kunnen wij voor je doen?

Bij LindeBudget kunnen we je helpen om verstandig met je geld om te gaan. We zoeken precies voor je uit hoeveel je elke week kunt uitgeven en we leren je hoe je met je geld rond kunt komen. We zorgen ervoor dat alle vaste kosten op tijd worden betaald, zodat je daar geen zorgen meer om hebt. Als je schulden hebt, dan zoeken we samen naar een manier om er weer van af te komen. Klik hier

Download de nieuwe flyer van Lindbudget

Lindebudget Budgetbeheer

Voor wie werken we?

LindeBudget werkt voor mensen waarbij de financiële problemen (vooral) veroorzaakt worden door een verstandelijke of psychische beperking, ouderdom of ziekte. Voor de meeste cliënten is LindeBudget door de kantonrechter benoemd als bewindvoerder.


Meer weten?
Wil je meer weten over wat LindeBudget voor je kan doen?
Kijk verder op deze website of bel ons op 0255 758 001
Bereikbaar van maandag t/m donderdag vanaf 10.00 tot 12.00 uur
.

© 2019 Budgetbeheer De Linde | Website Studio Typo Dynamo | Inloggen webredactie